سایت جدید آرت اپلای رونمایی شد! در این سایت می توانید جدیدترین بورس ها، اقامت ها و فرصت های هنری را دنبال کنید

۷ نکته حیاتی برای نگارش Essay (نمونه نوشتار/ انشاء/ مقاله)

انشا آیلتس

 

۱٫ دستوالعمل نگارش انشاء را با دقت بخوانید

شروع یک نوشته، سخت ترین قسمت آن است. شاید به نظر شما تأکید بر مطالعه دستورالعمل کار بیهوده ای به نظر بیاید ولی به دلیل استرس شما برای نوشتن، یادآوری مطالعه دستورالعمل ضروری است.

اگر شما دستور العمل های نگارش را رعایت نکنید، مسئول پذیرش به این نتیجه می رسد که شما برنامه های درسی دانشگاه را هم درست اجرا نخواهید کرد. شما باید بتوانید تعداد کلمات و تعداد صفحات مقاله تان را با توجه به قوانین دانشگاه تنظیم کنید. چند بار دستوالعمل را مطالعه کنید و سپس نسخه اولیه مقاله تان را بنویسید.

۲٫ با یک مقدمه جالب و قانع کننده شروع کنید

نوشتن یک متن خوب بسیار سخت است ولی غیرممکن نیست. کسانی که در حوزه نگارش و روزنامه نگاری کار می کنند، عقیده دارند اگر شما یک مقدمه خوب بنویسید، می توانید توجه مخاطب را جلب کنید.

افسر پذیرش مدت زمان محدودی برای نمونه نوشته شما وقت می گذارد. پس سعی کنید نوشته تان را با یک پاراگراف قوی و جذاب شروع کنید که باعث شود نوشته شما را تا انتها بخواند. خواننده باید خلاصه مقاله را در مقدمه بخواند و توجه او را جلب کند. شما باید با یک داستان جالب درباره خودتان شروع کنید. این داستان ویژگی های شخصیتی شما را بیان می کند و به خواننده کمک کند بهتر شما را بشناسد.

۳٫ به ندای درونتان گوش دهید

دانشگاه به دنبال اصالت و کیفیت تفکر شماست. پس نوشته تان را با ایده ها و جمله بندی هایی که دیگران استفاده کرده اند پر نکنید، بلکه عقاید واقعی خود را بنویسید.

نوشتن انشاء فرصتی است برای شما تا افسر پذیرش را با بیان دانش خود در زمینه موضوع انتخابی تان تحت تأثیر قرار دهید. تمام مهارتها و اهدافتان را بیان کنید و بگویید چگونه برنامه انتخابی تان به شما برای رسیدن به اهدافتان در آینده کمک می کند.

۴٫ از کلیشه ها در انشاء استفاده نکنید

وقتی درحال پژوهش درباره مقاله تان هستید، با مثال ها و موارد مختلف موجه می شوید و این کار می تواند برای شما الهام بخش باشد. این موضوع باعث می شود برخی دانشجویان بیش از حد تحت تأثیر این کلیشه ها و مثال ها قرار می گیرند و از آنها بیش از اندازه برای تحت تأثیر قراردادن مسئول پذیرش استفاده می کنند.

به یاد داشته باشید هزاران دانشجوی دیگر هم درخواست تحصیل در دانشگاه مورد نظر شمارا داده اند و شما باید خودتان را از دیگران متمایز کنید. متن خود را بازخوانی کنید و تمام کلیشه ها را حذف کنید و یک متن اصیل و مختص به خودتان بنویسید.

مسئول پذیرش تحصیلی هزاران فرم را در سال بررسی می کند پس منطقی است که تنها به فرم هایی را مورد پذیرش قرار دهد که ویژگی منحصر به فردی را دارا باشد.

۵٫ برای اثبات ایده خود مثال های مناسبی ارائه دهید

انشاء دانشگاه شما، در واقع یک تصویر کلی از طرز فکر و دیدگاه شما نسبت به جهان است. اگر می خواهید انشاء شما معتبر باشد باید در آن از دیدگاه خودتان دفاع کنید.

برای بیان یک عقیده نباید صرفاً یک واقعیت را بیان کنید بلکه باید جزئیات و مثال هایی را هم برای دفاع از نظراتتان ارائه دهید. می توانید از تجربیات واقعی زندگی خود مثال بیاورید و اینکه چه موضوعی باعث انگیزه دادن به شما شده است.

۶٫ یک برنامه واضح و روشن برای نوشته تان داشته باشید

خلاقیت در نوشته بسیار مورد توجه و تشویق قرار می گیرد. فکر نکنید که یک نوشته خلاق می تواند نا مرتب و غیر سازمان یافته است. نوشته شما نباید مجموع کلمات بی معنی و نامنسجم باشد بلکه باید منسجم و فقط درباره موضوع مقاله باشد.

انشاء شما محدودیت تعداد کلمات دارد پس شما نمی توانید همه چیز را در نوشته تان بیاورید. قبل از نگارش انشاء آن را در سه بخش مقدمه، بدنه و نتیجه تقسیم کنید. حتما موضوع اصلی را که می خواهید بیان کنید مشخص کنید.

۷٫ از کسی بخواهید که انشاء شما را غلط گیری کند

بارها متن را بخوانید تا هیچ گونه ایراد نگارشی و ویرایشی نداشته باشد. از کسی که مقاله تان را نخوانده بخواهید آن را بخواند تا اگر اشتباهی دارد آن را تصحیح کند.

اگر یک معلم یا یکی از اعضای خانوادتان آن را بخواند علاوه بر تصحیح اشتباهات، می تواند تشخیص دهد که آیا موارد ذکر شده در مقاله با شخصیت شما هم خوانی دارد یا نه. چون ممکن است به خاطر خواندن مثال های زیاد شما تحت تاثیر قرار گرفته باشید و خود واقعیتان نباشید. کمک گرفتن از دیگران باعث می شود انشاء شما بی عیب و نقص باشد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان